Skaginn 3X
er på plass i Norge

På grunn av økt aktivitet og interesse for selskapets produkter og tjenester i Norge, har Skaginn 3X etablert et datterselskap i Bodø.

Skaginn 3X er spydspiss blant teknologibedrifter innenfor utvikling og produksjon av utstyr for næringsmiddelindustrien, hovedsakelig sjømatnæringen. Selskapet har vunnet rekke priser for nyskaping og har solgt sine varer til flere land. I 2017 vant Skaginn 3X pris som årets eksportbedrift på Island.

Skaginn 3X på Island er et resultat av sammenslåing mellom Skaginn HF på Akranes og 3X Technologies EHF på Ísafjördur. Selskapet omsatte i 2017 rundt NOK 550 mill. og har i dag ca. 250 ansatte.

Norske datterselskapet Skaginn 3X AS ledes av Magni Veturlidason, som har arbeidet tidligere i bl.a. Pols Electronics og Maritech (som da var forhandler for Marel).

Den norske etableringen skaper nye muligheter for Skaginn 3X der vi kommer nærmere kundene med best mulig service.

Vi jobber med nye norske websider og disse vil være på plass i løpet av juni. Inntil da ta en titt på våre engelske sider som viser det meste av vårt produktspekter.

Vi kommer til å reise mye og besøke kunder. Ta gjerne kontakt om dere ønsker besøk for å diskutere mulige løsninger.

Vi deltar på NOR-FISHING (21‑24 august) i Trondheim. Ta gjerne kontakt med oss hvis dere deltar så kan vi ta en prat der.

Møte forespørsel

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Kontaktinformasjon Skaginn 3X AS

Magni Veturlidason
+47 906 66426
magni@skaginn3x.no